Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyűjthető Dolgok

2016.02.25

Ahogy már megszoktuk, a fejlesztők ismét elrejtettek némi gyűjtenivalót a játéktéren. Szerencsére most nem kétszáz galambot kell lelőnünk, a készítők inkább többféle tárgyat "dobáltak szét" kisebb számban.

A GTA V-ben egyrészt 50 levélarabot kell megtalálnunk, ami után fény derül egy vinewoodi híresség, Leonora Johnson gyilkosára, és extra feledatkén akár meg is ölhetjük az elkövetőt. Ezen kívül meg kell találnunk 50 űrhajódarabot, illetve megkereshetünk 30 nukleáris hullaékot és 30 tengeralattjáró darabot is.

Hatalmas segítség, hogy a Social Clubon a játék profiljának CHECKLIST menüpontjában van egy térkép, amin megnézhetjük a levél- és űrhajódarabok helyét, ráadásul az oldal sárgával jelzi, amit már begyűjtöttünk, így nem kell azon aggódni a végén, hogy vajon mit hagytunk ki.

Szintén nagy segítség, hogy a játék automatikusan ment (ha be van kapcsolva), miután felvettünk egy darabot. Ezen felül érdemes a játékbeli mobiltelefon Quick Save alkalmazását használni, így egy esetleges újratöltésnél nem kell visszakocsikázni a területre, ahol abbahagytad a gyűjtögetést.

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 19678
30 nap: 433
24 óra: 8